KIA планує випустити повністю новий тип автомобіля

Дизайн автомобіля може бути виконаний на основі концептів Kia Futuron і Imagine by Kia.

0
5743

Корейська автогігант KIA готує розробку по-справжньому інноваційного автомобіля, який покликаний стерти межу між сегментами седанів і кросоверів. Такою інформацією поділилося авторитетне видання Motorgraph у вівторок, 7 квітня. Деякий час назад дизайнери стали випускати купеобразний кросовери, які відразу стали популярними. Але в KIA готують щось інше.

Новий автомобіль вже має внутрішній заводський індекс CV. В якості платформи для нього використовується E-GMP, яка дозволяє використовувати повністю електричні силові установки. Вона ж використовується в ряді електричних версій преміального бренду Genesis.

Перевагами новинки стане великий запас ходу – до 500 км на одній зарядці, а також можливість швидко зарядити акумулятори – 80% енергії може накопичуватися за 20 хвилин. 

Поки інформації про автомобілі досить мало, але швидше за все в дизайні будуть використані риси футуристичних концептів Kia Futuron і Imagine by Kia. Прем’єра повинна відбутися в наступному році, а з передсерійним зразком можуть познайомити вже на початку 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!