Концепти

Новий “Запорожець” на базі Lada: стильний концепт показали в мережі

Share

Запорізький автозавод з кінця 2019 року в тестовому режимі випускає автомобілі Lada, в тому числі і Lada Vesta. У Мережі показали, яким може бути нове українське купе, якщо його зробити на базі Vesta та ЗАЗ-968.

За основу для цього рендерного зображення новітнього українського купе взяли класичний “вухатий” “Запорожець”. Він отримав похилий дах, знижений дорожній просвіт, хромовані “Х-елементи”, як у Lada Vesta.

В цілому кузов став більш сучасним, але при цьому він зберіг ретро-стиль. Виглядає сучасний “Запорожець” з елементами Lada Vesta на наш погляд дуже красиво. Він нагадує нам американські маслкари. Якщо ЗАЗ знову почне серійно випускати автомобілі, то таке купе могло б стати окрасою його модельної лінійки.

Нагадаємо, що з кінця 2019 року компанія Renault проводить аудит ЗАЗу. В його рамках робиться тестова збірка декількох моделей бренду Lada (ці автомобілі можна купити в українських дилерів). Якщо французький автогігант вирішить співпрацювати з Запорізьким автозаводом, – це буде великий успіх українського автопрому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024

Opel Mokka став гібридом і не шокував ціною

Кросовер Opel Mokka вийшов на ринок у новій версії під назвою 1.2 Turbo Hybrid eDTC.…

03.05.2024

У ЄС заявили про необхідність збільшити кількість зарядних станцій для досягнення кліматичних цілей

Асоціація автовиробників Європи (ACEA) порушує тривогу щодо нестачі загальнодоступних зарядних станцій для електромобілів у Євросоюзі.…

03.05.2024

Новий Mercedes G-Class 580 тепер можна купити лише за 30 доларів

Близько тижня тому компанія Mercedes-Benz представила новий G580. Позашляховик отримав електричну технологію EQ і незабаром…

03.05.2024

Історія та спадщина: Огляд розвитку бренду Volkswagen та його впливу на автомобільну індустрію

Витоки і Початок Подорожі: Огляд становлення та розвитку бренду Volkswagen з моменту його заснування в…

03.05.2024