В мережі частково розсекретили головного конкурента Tesla Model Y

0
537

Американська компанія Fisker опублікувала дані про свою майбутню новинку – електричного кросовера під назвою Ocean.

Новинку від  Fisker повинні були представити на Женевському автосалоні, але його в останній момент скасували через коронавірус. Тому компанія розкрила деякі параметри електрокара Ocean в онлайн-форматі. Так, довжина електричного кросовера складе 4640 мм, ширина – 1930 мм, а висота – 1615 мм. Для порівняння, головний конкурент Fisker Ocean  – електромобіль Tesla Model Y має наступні показники: 5000, 2000 і 1600 мм відповідно. Обсяг багажника у моделі Ocean становитиме 566 літрів.

В оснащенні Fisker Ocean буде знаходитися один або два електродвигуни, але поки їх характеристики не розкриваються. Суперник – Tesla Model Y комплектується двома електромоторами, які дозволяють набирати швидкість 97 км / год за 3,5 секунди. За попередньою інформацією, топовий кросовер Ocean зможе зробити це на 0,5 секунди швидше, а його запас ходу складе 480 км проти 450 км – у  Model Y .

Серійне виробництво Fisker Ocean стартує в четвертому кварталі 2021 року, а перші поставки клієнтам почнуться тільки в 2022 році. Новинку вже можна замовити за ціною від 37 тис. 499 доларів. Щоб оформити попередню заявку, потрібно внести передоплату – 250 доларів. У плани американської компанії входить освоєння не тільки ринку США, але і Європи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!