У мережі з’явилися зображення секретних моделей Bugatti

0
1081
У мережі з'явилися зображення секретних моделей Bugatti

У мережі виклали офіційні рендери концептів Bugatti, які були засекречені протягом декількох років. Зображення датуються 2015 роком і показують 3 моделі: 1500-сильний GT Rembrandt, спідстер Veyron Barchetta і купе Atlantic.

У мережі з'явилися зображення секретних моделей Bugatti

Для моделі Bugatti GT Rembrandt, покладався 8,0-літровий силовий агрегат W16 , однак встановлений ззаду, а не спереду. Заявлена потужність – 1500 кінських сил. Візуально концепт нагадує найдорожчий авто в лінійці Bugatti  – La Voiture Noire за 11 000 000 євро. У 2-х гіперкарів схожий дизайн з поздовжнім «гребенем» через весь кузов і стилізованими «віконцями» на кормі.

У мережі з'явилися зображення секретних моделей Bugatti

Купе Atlantic могли б представити в 2015 році на конкурсі елегантності Пеббл-Біч. Але на той час навколо Volkswagen розгорівся скандал через махінації з показниками шкідливих викидів, і концерн, якому належить Bugatti, відмовився від різних проектів заради скорочення витрат через гігантські штрафів і компенсацій. Концепт є сучасною інтерпретацією на тему класичного Type 57SC Atlantic , який випускається в період з 1934 року по 1940 рік. Atlantic міг отримати силову установку меншого обсягу, ніж у  Veyron  – швидше за все, V8 з подвійним турбонаддувом.

У мережі з'явилися зображення секретних моделей Bugatti

Третя серія рендерів присвячується спідстеру Veyron Barchetta , екстремального варіанту гіперкара Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse . Однак і цьому проекту не судилося втілитися в життя.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!