Fisker випадково показав електричний пікап Alaska

0
677

Не так давно автовиробники збиралися випустити найдоступніші електромобілі, але в останній рік багато з них приділяли більше уваги зростаючому попиту на електричні пікапи.

Минуло зовсім небагато часу з тих пір, як повністю електричний позашляховик Fisker Ocean був представлений світу, і компанія, очолювана Хенриком Фіскером, і думає про свій наступний створенні. Нещодавно в Twitter, Хенрік Фіскер поділився зображенням, які демонструють задню частину пікапа Fisker, який отримав назву Alaska, але незабаром твіт був видалений.

Пікап, зображений на тизері, має агресивний і гострий дизайн з великим третім стоп-сигналом на даху, вузькими задніми ліхтарями і комплектом широких позашляхових коліс і шин. На задніх дверей також є великий значок з написом Alaska. Незабаром після того, як Хенрік Фіскер опублікував твіт, він написав: «Вибачте, помилка: видалю».

«Ми не можемо підтвердити модель або назву транспортного засобу, який, можливо, було помічено в твіті, проте ми можемо підтвердити, що Fisker Inc. дійсно працює над модульною платформою електромобіля, яка може лежати в основі кілька різних доступних моделей EV в майбутньому », – запевняє представник компанії, пояснюючи, що пост був зроблений ненавмисно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!