Невже це новий і довгоочікуваний Mazda RX-7?

0
1878
Цей рендер Mazda RX-7 2022 року виглядає занадто добре, щоб бути правдою. Незалежний художник, який і придумав цей віртуальний автомобіль не залишає надії на появу абсолютно нового спортивного авто від Mazda.
«Без роторного двигуна, ймовірно, не було б Mazda. А без Mazda роторний двигун, безумовно, не проводився б протягом майже 50 років ». Саме ці слова японський автовиробник опублікував на своєму офіційному сайті, присвяченому п’ятдесятиріччю свого роторного двигуна. Сталося це ще в далекому 2017 році. З тих пір Mazda оголосила про «повернення» роторного двигуна, але в цей раз, він буде виступати в ролі допоміжного мотора, для збільшення дальності ходу гібридної силової установки.

У 2015 році була показана приголомшлива концепція RX-Vision, але навряд чи вона коли-небудь піде в серійне виробництво.
Проте, Mazda не залишила ідею створення нового спортивного автомобіля з роторним двигуном, хоча вона охарактеризувала цей проект як «гонку з часом» через жорсткість правил викидів. «Це все ще наша мрія», – сказав глава відділу досліджень і розробок і головний дизайнер компанії ще в жовтні 2019 року.

 Незалежний художник вирішив створити свій власний RX-7. Це чисто гіпотетичне четверте покоління спортивного автомобіля, яке представляє собою змішання старого і нового стилів, взявши дизайнерські елементи від моделі другого покоління (FC) і змішавши їх з вищезгаданої концепцією RX-Vision. 

 Ось як автор описує свою роботу: «Багато елементів екстер’єру були взяті з концепту RX-Vision, представленого в 2015 році, але деякі були також отримані з купе RX-7 другого покоління».

 Це, звичайно, приголомшлива машина, і, можливо, одна з кращих візуалізацій, які ми бачили останнім часом із зображенням нового RX. Ходили чутки про появу нового роторного автомобіля в честь сторіччя Mazda в 2020 році, але цього не станеться. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!