В мережу потрапив рендер культового седана BMW M3 2021 року

0
364
Візуалізація від закордонного порталу motor1.com демонструє нам більш доброзичливий і витончений автомобіль, без зайвої агресії і «гіперболізованих» елементів кузова у вигляді величезної решітки радіатора.
Актуальна 3-тя серія дебютувала ще в кінці 2018 року. Так що вихід нової генерації культового спортивного седана доведеться почекати. А поки автомобільний портал motor1.com представив на суд своїх читачів ексклюзивний рендер BMW M3 2021 року. Дизайнери залишили новий седан баз масивної решітки радіатора, яку в останні роки німецький автовиробник особливо шанує. Автори рендеру, пам’ятаючи про те, що 4-я серія і M4 отримають досить спірні великі «ніздрі», все ж сподіваються, що марка збереже свій седан трохи більш звичним.

На це натякають актуальна 3-серія, а також нещодавня заява компанії, що кожна модель матиме характерний стиль. І останній доказ на користь більш витонченої решітки радіатора – шпигунські фото M3. На жодному з цих знімків не було видно, що за камуфляжем ховається гігантська радіаторна решітка. 

 Акуратна решітка, оброблена чорним кольором, трохи видозмінена оптика і злегка агресивна лицьова панель відмінно підходять для нового седана, впевнені зарубіжні автожурналісти. 

При створенні рендеру враховувалися актуальні шпигунські фото майбутньої новинки, зроблені в останні місяці. Реальне авто навряд чи виявиться копією рендерного зображення, проте його автори впевнені, що багато вгадали. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!