У Токіо показали незвичайний концепт-кар на основі Toyota Prius (відео)

0
483

Компанія Toyota показала в Токіо незвичайний концепт-кар, побудований на основі гібридного Prius PHV. Дизайн моделі переробили, машина отримала футуристичну зовнішність.

Автомобіль представили на спеціалізованій виставці тюнінга Tokyo Auto Salon, що проходить в японській столиці. Яскравий експонат привернув увагу відвідувачів, повне найменування прототипу – Toyota Ambivalent RD Prius PHV. При будівництві кузова фахівці використовували елементи від відомих фірм Modellista і TRD. Окремо пропрацювали оформлення світлотехніки, замість вогнів ходового світла в нішах розмістили підсвічуючі зсередини напівпрозорі секції. Задня частина машини отримала бампер з масивним спойлером в нижній частині, оптику розмістили вертикально, виконавши її з стрічкових світлодіодів. В даний час немає інформації про силовий агрегат футуристичного автомобіля. Донорський Prius PHV оснащений гібридною силовою установкою, що складається з бензинового мотора з камерою згоряння 1,8 л і допоміжного електродвигуна.

Сумарна потужність агрегату складає 122 к. с. У машині встановлена ​​акумуляторна батарея ємністю 8,8 кВт⋅г, на одній електротязі автомобіль проїжджає в максимумі 35 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!