BMW випустить новий i6 для конкуренції з Audi E-Tron GT і Porsche Taycan: перші фото

Німецька марка готує нові електрокари, серед яких iX3, iNext і i4. Презентація всіх трьох електромобілів відбудеться до кінця 2021 року, проте в подальшому може вийти більшу кількість електричних моделей.

0
2220

В даний час є трохи інформації про плани автовиробника на час після 2022, однак свіжий звіт бренду передбачає появу в лінійці баварської марки повністю електричної моделі i6, яка буде конкурувати з Audi e-tron GT, Mercedes EQS і Porsche Taycan.

Агентство Autoblog зазначає, що i6 з’явиться в 2024-м і стане стильним електрокаром, який успадкує частина дизайнерських рішень від 8-Series Gran Coupe. Отже, i6 буде являти собою 4-дверне купе, що розумно з урахуванням конкурентів прийдешньої нової моделі.

За відомостями преси, стандартний i6 отримає два електричних силові агрегати. Мотор, який розташується на передній осі, буде розвивати приблизно 200 к.с., а на задній – приблизно 335 к.с. Так, загальна продуктивність новинки складе 535 к.с., а ще вона отримає повний привід.

Крім цього допускається вихід варіації M Performance, яка також матиме 2 електричні мотори віддачею 335 к.с кожен.

Говорячи про акумулятор, то для BMW i6 запропонують два варіанти батарей. Як випливає зі звіту, стандартна батарея ємністю 90 кВт / год забезпечить запас ходу в 560 км по циклу WLTP, а більш продуктивний акумулятор на 120 кВт / год – 700 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!