Стало відомо, як буде виглядати новий ЗАЗ Ланос 2020: повернеться в новому вигляді

0
10324

У Мережі інтернет з’явилися фотографії нового автомобіля Ланос 2020 року Запорізького автомобілебудівного заводу.

І, схоже, справи на заводі йдуть вгору, що не може не радувати, пише портал mmr . Улюблений багатьма вітчизняний автомобіль повертається, але про перспективи на майбутнє говорити ще рано.

Отже, в нашому розпорядженні виявилися фото ескізів, які можуть натякати на активну розробку моделі нового покоління. Як водиться в подібних випадках, якість зображень залишає бажати кращого.

ЗАЗ ЛаносНовий Ланос отримав передні фари і велику фальшрадиаторную грати з «багатим» хромованим декором

Але ми підвищили різкість і контрастність фото, щоб розглянути більше інтригуючих дет. 
Зрозуміло, на скетчах немає ніяких підписів, що вказують на конкретну модель. Ми чітко бачимо впізнаваний шильдик ZAZ. Однак, зображеним автомобілем може виявитися саме новий Ланос. Логічно було б очікувати таке авто через 1,5-2 роки.

Новий Ланос отримав передні фари і велику фальшрадиаторную грати з «багатим» хромованим декором і великий емблемою автовиробника. Також варто відзначити пластику переднього бампера і «бумеранги» денних ходових вогнів.

Звичайно, дизайнерські ескізи завжди рясніють гарними елементами на зразок величезних коліс, довгих капотів і невеликій площі скління. Технологічні норми і вимоги безпеки завжди вносять корективи в пропорції автомобіля.

ЗАЗ ЛаносВарто відзначити пластику переднього бампера і «бумеранги» денних ходових вогнів

На походження моделі в тому числі вказує подібність малюнків з концептом ZAZ Lanos M, представленим в 2007 році. Пустити в виробництво автомобіль планували ще в 2009 році, проте цього так і не відбулося.

Також варто відзначити пластику переднього бампера і «бумеранги» денних ходових вогнів. Звичайно, дизайнерські ескізи завжди рясніють гарними елементами на зразок величезних коліс, довгих капотів і невеликій площі скління. Технологічні норми і вимоги безпеки завжди вносять корективи в пропорції автомобіля.

На даний момент ми нічого не знаємо про технічну складову новинки. Але було б логічно використовувати більшість колишніх компонентів і навіть платформу, яка добре пристосована до умов наших доріг.

Раніше повідомлялося, що українець перетворив звичайний Lanos під позашляховик на якому підкорює гірські вершини. Гірські вершини підкорювати на автомобілі дуже навіть цікаво, але що робити, якщо у тебе DAEWOO Lanos? Відповідь дуже проста – перетворити його у позашляховик. Саме так і подумав львівський ентузіаст і на своєму прикладі показав, що це більше, ніж можливо.

Старий (2007 р.в.) передньопривідний седан дійсно здорово демонструє себе на бездоріжжі. Але за словами власника, все так і було задумано.

Цей Lanos – перший автомобіль Володимира. Для втілення своєї мрії він першим ділом змінив деякі модифікації. З’явилися більші колеса на серйозної гумі, що збільшило дорожній просвіт і поліпшило чіпкість, потім автомобіль оснастили лебідкою.

Проте, Lanos і раніше передньопривідний! Хоча, як ви знаєте, правильні покришки навіть в цьому випадку здатні творити чудеса. Власник розповідає, що вже витягав Mitsubishi Pajero, Jeep Grand Cherokee і Ниви. Головний спортивний інтерес – постійно відчувати здатності моноприводних авто. Хоча в планах перетворення маленького седана в повнопривідний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!