Porsche показала виробництво «вбивці» Tesla

0
2491

Taycan оснащується двома електромоторами. 

Компанія продемонструвала нову технологію, яка буде впроваджена до старту збірки електрокара Taycan  – конкурента американського Tesla Model S. 

Про це пише rambler.ru . 

Вона являє собою інноваційну виробничу “лінію”: низку безпілотних платформ, які переміщують по цеху автомобілі, що знаходяться в процесі складання. 

Одночасно з цим компанія має намір залучити для складання електрокара близько 1,2 тис. Нових робочих на заводі в Цуффенхаузене. Інвестиції в запуск виробництва Taycan оцінюються в 6 млрд євро.

Нагадаємо, Taycan оснащується двома електромоторами, які надають руху передню і задню вісь. Сумарно вони видають 600 к.с. Запас ходу електричного спорткара становить 500 км, а розгін з місця до 100 км / год займає 3,5 секунди. 

Раніше Porsche анонсувала версію Taycan з кузовом Targa, електричні родстер Boxer і купе Cayman. а також озвучила терміни появи електричного позашляховика. Останній дебютує не пізніше 2022 року, заявив британському порталу Autocar топ-менеджер Porsche Луц Мершке. SUV з електричною силовою установкою сконструюють на новій платформі PPE, над якою Porsche працює спільно з Audi.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!