Електроседан Pininfarina матиме рекордний запас ходу

0
720

Ательє Pininfarina зазвичай розробляє власні дуже дрібносерійні суперкари (часом, випущені в єдиному екземплярі) або розробляє серійні моделі для інших виробників. Але співпраця з гонконгською Hybrid Kinetic Group у ательє тільки розширюється.

На автосалон в Пекін Pininfarina привезе два нових концепти, один із яких – великий представницький седан з електричною силовою установкою розробки Hybrid Kinetic Group.

Судячи з перших тизерів седан буде мати класичні пропорції: витягнутий капот, практично рівну лінії даху і невеликий «хвостик» багажника ззаду. У салоні в очі кидається віртуальна приладова панель з широким кутом огляду на передній панелі, розгорнутий до водія і розміщений внизу центральної консолі тачскрін для управління основними функціями автомобіля.

Технічні подробиці поки не розкриваються, але, цілком ймовірно, концепт, який отримає індекс H600, матиме таку ж силову установку, що і концептуальне купе HK GT. Завдяки наявності «екстендера» у вигляді мікротурбогенератора запас ходу купе становить 1000 кілометрів. Такий же, очевидно, буде і у седана.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!