Електрокросовер Cadilac Lyriq став швидшим за 1200 доларів

0
143

Компанія Cadillac запропонувала власникам електрокросовера Lyriq зробити його швидшим без візиту до сервісного центру. Характеристики силової установки будуть покращені за допомогою бездротового оновлення програмного забезпечення. Коштує воно 1200 доларів і доступне лише для Lyriq із двома електромоторами.

Двигуни повнопривідної версії Cadillac Lyriq розвивають 510 к.с. та 610 Нм. Цього достатньо, щоб розігнатися до 60 миль на годину (96 км/год) за 4,7 секунди.

Доступний до платного завантаження пакет софту під назвою Velocity Package програмно збільшує показники тяги двигунів до 710 Нм. Відповідно, кросовер стає динамічнішим на 0,3 секунди –  розгін до 60 миль на годину займе тепер 4,4 секунди. Режим роботи силової електроніки, в якому доступні повні характеристики моторів, змінить назву в медіасистемі зі звичайного спортивного на Velocity.

У Cadillac Lyriq, нагадаємо, є й одномоторна задньопривідна модифікація. Її двигун видає 345 к.с. і 441 Нм: такий електромобіль прискорюється до 60 миль на годину за 5,7 секунд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!