Ось як виглядає Honda Accord, що проїхала понад 1,5 млн кілометрів

0
79

Лінійка автомобілів Honda славиться своєю довговічністю, але далеко не всі з них здатні подолати позначку 999999 кілометрів. Нещодавно це вдалося першому седану Accord.

Купе, яке експлуатували виключно у США, зійшло з конвеєра у 2003 році. Його власник місцевий житель Джастін Кілмер, який працював на цій машині як медичний кур’єр.


Професія чоловіка вимагала від нього щоденних довготривалих поїздок, кожну з яких водій Accord ретельно документував.

У результаті він накатався на машині понад 1 мільйон миль або 1 мільйон 600 тисяч кілометрів, причому більша частина з яких (800 тисяч миль) припала на період з 2015 року, коли Джастін влаштувався на свою поточну роботу.


За словами власника «Акорда», під час експлуатації він був дуже здивований тому, як довго прослужили свічки запалювання та зчеплення в його автомобілі, тоді як приводи дверних замків і сидіння водія, навпаки, стали одними з перших технічних проблем, з якими він зіткнувся. .


Але найголовніше, що під капотом цього Accord зберігся заводський 3-літровий двигун V6 VTEC, який підкорив позначку в 1 мільйон миль або 1,6 млн кілометрів.


За словами чоловіка, він планує замінити мотор у своїй «Хонді», після чого продовжить експлуатувати машину як «робочого конячка».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!