Volkswagen створив «заряджений» електроседан ID.X для боротьби з Tesla Model 3

0
119

Volkswagen представив концепт-кар ID.X – 558-сильну «заряджену» версією електроседана ID.7. Очікується, що вона стане конкурентом топової Tesla Model 3 і з’явиться у серійному вигляді через кілька років.

Традиційний ID.7 в Європі поки представлений тільки у варіанті віддачею 286 сил, але потім обіцяють зробити більш серйозні виконання. ID.X здивував тим, що він виявився потужнішим, ніж BMW i4 M50, у якому «лише» 544 к.с. Про швидкість і динаміку поки що відомо лише те, що набір сотні займає менше чотирьох секунд.

Прототип показали у рамках виставки ID.Treffen у Локарно. Тому не дивно, що Volkswagen ID.X оформили під яскравий шоу-кар. Він отримав агресивний обвіс із вставками з карбону, величезне антикрило, 20-дюймові ковані диски та занижену на 60 міліметрів підвіску.

Також інженери на 80 мм збільшили сходження передніх коліс. На єдиній фотографії інтер’єру з нештатного можна помітити лише скромні червоні вставки (такі ж є і зовні) та стібок того самого кольору.

Volkswagen ID.7 дебютував навесні. При довжині близько п’яти метрів та коефіцієнті аеродинамічного опору 0,23 «сімка» здатна проїхати на одному заряді до 700 кілометрів. Батарей на вибір дві, ємністю 82 та 91 кВт*год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!