Новий дешевий кросовер Mitsubishi продаватимуть у двох версіях

0
640

Mitsubishi готується до офіційної прем’єри нового недорогого кросовера, який продаватиметься на ринках країн, що розвиваються. Автомобіль має виявитись серійним втіленням прототипу з індексом XFC, представленого восени минулого року. Напередодні стало відомо, що японський бюджетник запропонують покупцям одразу у двох версіях.

Як пише автомобільний сайт “Otodriver”, який отримав у своє розпорядження дилерську брошуру на цю модель, новий кросовер Mitsubishi збираються продавати у двох варіантах – EXC та ULT.

Що означають ці індекси – не уточнюється. Ще цікавішим є той факт, що в рекламному буклеті не було вказано офіційну назву машини.


Цілком можливо, що версія EXC означає Exceed і може стати базовою комплектацією новинки, тоді як виконання ULT – найдорожчий варіант.

Довжина кросовера становитиме 4390 мм, ширина – 1810 мм, висота – 1660 мм. Таким чином новий «паркетник» Mitsubishi розташується наприкінці сегмента B-SUV, поступившись за розмірами навіть Toyota Yaris Cross.


Машину укомплектують півторалітровим бензиновим двигуном, що працює в парі з варіатором. Привід можна буде вибрати лише передній.

Що стосується цін на автомобіль, то називається сума еквівалентна 800 тисяч гривень за поточним курсом.

Прем’єра машини відбудеться вже 10 серпня. У продаж новинка надійде у листопаді 2023 року. Першим ринком для неї має стати Індонезія, після чого машину привезуть на Філіппіни та інші сусідні країни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!