Новий Nissan Qashqai показали на першому зображенні

0
908

Популярний японський кросовер Nissan Qashqai з’явився у 2007 році. Його актуальне, третє покоління, продається з 2021 року, так що для цієї моделі назрів плановий рестайлінг. У Європі машину оновлять у 2024 році, але як саме, поки що офіційно невідомо.

Розкрити цю таємницю вирішили журналісти одного з авторитетних іспанських автомобільних порталів, показавши як виглядатиме реформований «паркетник», а також розповівши, які зміни варто чекати в його оснащенні.

На викладеному в Мережу зображенні новий Nissan Qashqai хизується модернізованою передньою частиною кузова, якій дісталися інші фари, решітка радіатора, а також значною мірою переглянутий бампер.


Зміни задньої частини машини автомобільні художники не показали, але, ймовірно, корми зміниться менш істотно, ніж передок.

Інтер’єр нового Qashqai очікує на пакет поліпшень як в дизайні, так і в обладнанні. Проте подробиці про нього зараз засекречені.


А ось із технікою все більш однозначно. Nissan збирається продовжити стратегію відмови від традиційних двигунів внутрішнього згоряння, роблячи ставку на передові гібриди замість бензинових та дизельних агрегатів, так що актуальна гамма моторів кросовера повинна зберегтися або виявитися доповненою черговим «зеленим» варіантом.

Паралельно готується повністю електрична версія Qashqai, яка, за чутками, дебютує вже в 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!