Кросовер Peugeot 3008 нового покоління: перші зображення та подробиці

Час читання: 2 хв.
0

До прем’єри нового покоління кросовера Peugeot 3008 залишається не так багато часу. Очікується, що машину покажуть уже на початку цієї осені. А поки що незалежні дизайнери з Франції підготували комп’ютерну візуалізацію дизайну цього автомобіля, тоді як видання «L’argus» паралельно з цим розкрило всі відомі на сьогоднішній день подробиці про новий 3008-й.

Як видно на викладених у Мережу рендерах, нової генерації популярного кросовера Peugeot дістанеться значною мірою модернізований дизайн, основний акцент у якому буде зроблено на передню частину кузова.

Кросовер отримає нову головну оптику, з якої випливають три світлодіодні смуги денних ходових вогнів. З боків розташуються прорізи, що імітують вентиляцію гальм, а решітка радіатора виявиться частиною бампера і отримає сітчастий малюнок.

Реклама


Боковини машини на зображеннях виглядають набагато простіше, ніж її передок. Так що їхньою головною «фішкою», швидше за все, стануть лише колісні диски незвичайного дизайну.

Щодо корми, то її на рендерах не показали. Втім, практично напевно позаду нового 3008 зміниться зовнішній вигляд задніх ліхтарів та бампера.


Радикальної зміни іміджу варто чекати і в салоні кросовера, де встановлять здвоєний дисплей мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів, а ергономіка всередині покращиться за рахунок сенсорних кнопок i-toggles під екраном.

В основу «паркетника» ляже модульна платформа STLA Medium, яка принесе з собою в 3008 нову лінійку двигунів. Але поки що вона тримається в секреті.

Прем’єра нового Peugeot 3008 відбудеться 12 вересня. У продаж кросовер надійде у березні 2024 року і коштуватиме приблизно 40 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!