Новий Peugeot E-3008 анонсували напередодні дебюту 12 вересня

0
507

Peugeot підтвердив, що E-3008 дебютує 12 вересня, і дала можливість оцінити автомобіль у тизерному відео, опублікованому у соціальних мережах. Хоча незрозуміло, чому Peugeot вирішив не показувати модель на автосалоні, що проходить в Мюнхені.

Відео показує деталі екстер’єру E-3008 та його інтер’єру, і, як ми звикли чекати від Peugeot, це буде досить вражаюче. По-перше, ми знаємо, що він перетвориться на купе-позашляховик і що передня частина характеризуватиметься світлодіодними фарами та денними ходовими вогнями. Цей тизер також показує, що E-3008 матиме яскраво виражену чорну передню решітку із синіми вставками та новий значок Peugeot.

Автовиробник був досить люб’язний, щоб показати інтер’єр E-3008 ще на початку червня. Відразу впадає в око 21-дюймовий вигнутий дисплей, на якому розташовані комбінація приладів та інформаційно-розважальний екран. Електричний позашляховик також буде оснащений проекційним дисплеєм та додатковим екраном, що використовується для керування ключовими медіа та кліматичними функціями. Як і у випадку з іншими моделями Peugeot, невелике кермо також буде входити в стандартну комплектацію, а на центральній консолі будуть розміщені два підсклянники, бездротова зарядна панель і невелике колесо прокручування для регулювання гучності мультимедіа. Складна система навколишнього висвітлення також виділить салон E-3008.

В основі нового позашляховика лежатиме платформа STLA Medium від Stellantis. Технічні характеристики поки невідомі, але очікується, що він пропонуватиметься з трьома різними силовими агрегатами, один з яких матиме два двигуни та повний привід. Модель буде здатна проїхати до 700 км. без підзарядки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!