Volvo представили суперкар майбутнього

0
302

На Міжнародному автосалоні в Мюнхені 2023 року Polestar представив концепт-кар Synergy. Новинка поєднує три моделі, створені для конкурсу дизайну. Про це розповіли на сайті Autocar.

Polestar Synergy отримав футуристичний дизайн у стилі гоночної картки. Спереду розташована незвичайна подвійна оптика та карбоновий спліттер.

Позаду встановлений акуратний спойлер, який інтегрований у кузов авто. Під ним знаходиться нестандартна задня оптика, що складається з кількох елементів.

В інтер’єрі встановлено лише одне сидіння. Також в салоні є гоночні ремені безпеки, цифрова панель приладів та безліч дисплеїв. Вони відображають різну інформацію, у тому числі заряд акумулятора та зовнішню температуру

Суперкар розробили інженери Polestar спільно зі студентами з різних країн світу. Їх відбирали через міжнародний конкурс.

Подробиць про силову установку Polestar Synergy немає. Суперкар не надійде в серійне виробництво і створений у єдиному екземплярі. Він демонструє напрямок бренду у створенні майбутніх автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!