Новий недорогий кросовер Mitsubishi став дуже популярним

0
3396

Два тижні тому компанія Mitsubishi представила новий компактний кросовер, який отримав назву XForce. Машина розташується в сегменті B-SUV, а отже має виявитися однією з найдоступніших у лінійці японського автовиробника.

Виробництво «паркетника» розпочнеться ще нескоро – у листопаді, але за ним уже вишиковуються величезні черги.

Як пише видання «Otobisnis», тільки на нещодавньому автосалоні в Індонезії (GAIKINDO), де представили новий кросовер «Мітсу», компанія зібрала понад 1000 заявок на придбання цієї моделі.

Зрозуміло, що до обов’язкового викупу приведуть далеко не всі ці бронювання, але самі місцеві дилери впевнені, що зможуть щомісяця продавати приблизно по 2 тисячі одиниць XForce. Таким чином, за перший повний рік виробництва обсяг реалізації цієї моделі може перевищити позначку 24 тисячі штук.

Крім Індонезії, продавати новий кросовер Mitsubishi також збираються в інших частинах Південно-Східної Азії, включаючи Філіппіни. У перспективі XForce стане повністю глобальним продуктом і може дістатися навіть європейського ринку.

Нагадаємо, довжина цієї моделі становить 4,4 метра, ширина – 1,8 метра, а висота – 1,6 метра. Таким чином, за габаритами вона близька до популярного “паркетника” Mitsubishi ASX. Дорожній просвіт машини виявиться одним з найбільших у класі, досягнувши показника 222 мм.

Автомобіль запропонують покупцям з безальтернативним 1,5-літровим атмосферним мотором 4A91, що видає 105 кінських сил та 141 Нм. Зв’язку йому складе варіатор і передній привід.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!