Зовсім інша Tesla Model 3 стала доступна для попереднього замовлення: названо ціни на електроседан

0
663

Кардинально інша Tesla Model 3 2024 стала доступною для замовлення в Китаї та Європі. Очікується, що клієнти отримають заброньовані електроседани у жовтні цього року. До цього часу компанія Tesla в ході рестайлінгу привносила зміни лише в технічну частину, але цього разу седан отримав інший дизайн із цілком новою передньою частиною та хижим виразом обличчя. Крім цього, у електромобіля був перероблений інтер’єр, який став сучаснішим.

Дорестайлова модель Tesla Model 3
Оновлена модель Tesla Model 3

В оснащенні заявлений новий мультируль, РК-дисплей головного пристрою з можливістю нахилу, покращені динаміки, вентиляція сидінь, атмосферне підсвічування та інше. За електроседан тепер просять на 12% більше: 35-40 тис доларів. Модель доступна із заднім та повним приводом із збільшеним запасом ходу. Базова версія з 264-сильним двигуном (340 Нм) може проїхати без підзарядки відстань 605 км, що більше на 50 км колишнього значення. Максимальний запас ходу – 713 км.

Розгін до 100 км/год займає 6,1 та 4,4 сек. Залежно від версії. Раніше цей показник становив 3,3 сек., а також було знижено максимальну швидкість – з 261 до 200 км/год. Потужність повнопривідної версії – 450 л. Нова Tesla Model 3, окрім іншого, отримала програмні доробки та оптимізовану аеродинаміку. Зазначимо, що за 6 років з моменту випуску електроседан вперше отримав повноцінне оновлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!