Новий Renault Master: перші зображення конкурента Mercedes Sprinter

0
461

Компанія Renault почала розробляти нове покоління моделі Master ще минулого року з тестового мула, який через рік перетворився на прототип. Декілька разів його помічали на дорогах загального користування, а тепер у Мережі з’явилися перші зображення, які демонструють можливий дизайн конкурента Mercedes Sprinter.

Як можна помітити на опублікованих рендерах, підготовлених іспанськими незалежними дизайнерами, головна зміна у зовнішності Master очікується попереду, де з’являться інші, вужчі фари, з яких звисатимуть ікла денних ходових вогнів, виконані у формі літери «C».

Змінитися в інтер’єрі фургона Renault повинна ще й решітка радіатора – вона стане ширше і обзаведеться вертикальними ребрами.

Зміни має зазнати і корма машини, де з’являться інші задні ліхтарі, але на рендерах цю частину Master не показали, як, власне, і внутрішнє оздоблення фургона. А в ньому може дебютувати цифрова комбінація приладів та нова мультимедійна система із сенсорним дисплеєм, розташованим вертикально.


Що стосується техніки, то французи мають намір продовжити пропонувати цю модель з низкою двигунів внутрішнього згоряння, але замість класичного 2,3-літрового дизельного двигуна dCi виступить 2-літровий агрегат з різними варіантами віддачі.

Практично, напевно, у нового Master буде і електрична версія E-Tech Electric, а також варіант, що працює на водні.

Прем’єру нової генерації Renault Master заплановано на початок весни 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!