Недорого і сучасно: українцям презентували нову дешеву Таврію

0
3775

«Таврія» від Запорізького автозаводу свого часу мала великий успіх, як дешевий та економний автомобіль. Одне шкода – нові екземпляри вже давно не випускаються, а ті, що ще їздять – застаріли.

Український дизайнер Роман Прядко пофантазував та показав у Facebook, як могла б виглядати бюджетна «Таврія», якби її виробництво перезапустили в наші дні, пише Znaj.ua.

Фото, опубліковані автором, є рендерами, які натякають, як міг би виглядати наступник бюджетної «Таврії». Новий ЗАЗ відповідає всім сучасним тенденціям автомобільного дизайну.

У центрі передньої панелі встановлено великий монітор мультимедійної системи, на якому видно меню з програмами та віджетами. Це говорить про те, що Tavria Nova інтегровані сервіси Apple CarPlay і Android Auto.

Ще одна новація, що відразу впадає у вічі — автоматична КПП і шайба вибору режимів їзди. Салон виглядає дуже сучасно і багато, але враховуючи, що це наступник бюджетного ЗАЗ, цінник має бути адекватним.

Без сумнівів, така «Таврія» виглядає дуже цікаво і могла б стати бестселером на ринку, але планів про виробництво нових моделей поки немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!