Tesla вирішила потролити Ford, перетворивши пікап Cybertruck на F-150

0
211

Довгоочікуваний багатьма пікап Tesla Cybertruck проходить фінальні випробування перед запуском у серійне виробництво. На близькість його запуску на продаж натякає той факт, що на американських вулицях все частіше помічають прототипи цієї моделі.

Як правило, Tesla не використовує камуфляж, щоб приховати дизайн вже показаної наживо машини. Але, схоже, принаймні одному з таких автомобілів все ж таки дісталася плівка на кузові, але не звичайна, а своїм виглядом перетворює його на Ford F-150.


Такий дивний плівковий редизайн своєї машини від Tesla пішов невдовзі після того, як генеральний директор Ford Motor Company Джим Фарлі розкритикував Cybertruck за те, що він не є справжнім робочим пікапам.

Він [Cybertruck] схожий на крутий продукт високого класу, припаркований перед готелем, на якому їздитимуть хлопці з Силіконової долини. Але я не роблю таких пікапів. Я випускаю автомобілі для реальних людей, які займаються справжньою роботою, а це зовсім інший продукт».
У своїй заяві каналу CNBC генеральний директор Ford, мабуть, мав на увазі конструкцію пікапа Tesla, яка відрізняється від Ford F-150 відсутністю рами.


Цікаво буде подивитися на те, як відреагує Ford на такий незвичайний тролінг з боку Tesla.

Не виключено, що «Блакитний овал» вигадає, як йому відповісти на цей «підкол» ще більш нетривіальним способом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!