Рейтинг найкращих автомобілів з максимальним ресурсом двигуна на думку власників

0
150

Серед ДВЗ, що встановлюються на компактних автомобілях класу B і C, виділяється 1,6-літровий атмосферний двигун K4M від Renault, що має ресурс 350-450 тисяч кілометрів. Ці силові агрегати встановлюються в моделі таких бестселерів, як Renault Logan, Renault Sandero, Renault Duster, а також Nissan Almera і Nissan Tiida.

Слід зазначити, що заслуговують на увагу і 1,6-літрові двигуни CWVA від Volkswagen. Вони використовуються в седанах Volkswagen Polo і Jetta, а також ліфтбеках Skoda Rapid і Skoda Octavia. Пробіг, який можна подолати без серйозних ремонтів, становить близько 300 тисяч кілометрів.

Також власники позитивно відгукуються про мотори серії F4R від Renault і MR20DD від Nissan, які встановлюються на Renault Kaptur, а також на Nissan Qashqai і Nissan X-Trail. Зазначається, що ці двигуни дають змогу проїхати до 300 тисяч кілометрів без великих втручань.

Слід зазначити, що атмосферні двигуни об’ємом 2,0 літра від Toyota, що встановлюються в моделях Toyota Corolla, Toyota Avensis, Toyota Camry і Toyota RAV4, мають більш вражаючий ресурс і здатні подолати до 400 тисяч кілометрів пробігу без серйозних поломок.

У сегменті потужних V6 моторів найкращими визнані агрегати Toyota Camry, Highlander, а також Lexus RX, здатні без поломок подолати до 350 тисяч кілометрів пробігу.

Серед двигунів V8 особливо виділяються HEMI, які встановлюються на позашляховики Chevrolet Tahoe і Cadillac Escalade.

На вершині рейтингу знаходиться двигун-мільйонник V8 серії UR, розроблений японським концерном Toyota. Цей агрегат встановлюється в культові рамні позашляховики Toyota Land Cruiser і Lexus LX.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!