Hyundai готується оновити найкрасивіший автомобіль минулого року

0
855

Прем’єра 4,5-метрового батарейного паркетника Hyundai Ioniq 5 відбулася в 2021 році. Автомобіль отримав інноваційний зовнішній вигляд, який відзначили в 2022-му, коли кросовер отримав нагороду в конкурсі «WCOTY» (World Car Of The Year) за найпривабливіший дизайн. Минув рік і це звання у нього відібрав родинний Ioniq 6, що навряд чи влаштовує п’ятірку.

Напередодні Ioniq 5 був помічений у камуфляжі на дорогах Південної Кореї. Машину підловили неподалік науково-дослідного центру Hyundai в Нам’янгу.


Дізнатися в знімках прототипу електричний кросовер корейської марки з індексом «5» непросто, але загальна форма кузова, зовнішній вигляд його світлодіодних денних ходових вогнів і параметричний піксельний дизайн задніх ліхтарів вказують на те, що це саме він.

Маскування не дозволяє зрозуміти, наскільки сильно зміниться зовнішність Ioniq 5 з оновленням, але як мінімум одну з деталей компанії приховати не вдалося – це рейтинги на даху, яких немає актуальної «п’ятірки».


Однією з головних змін у технічній частині цієї моделі з оновленням має стати збільшена ємність акумуляторної батареї, яка зараз складає 77 кВт/год, що, відповідно, спричинить і додаток з точки зору дальності ходу (в актуальній моделі це 500 км).

На прем’єру модернізованого Ioniq 5 варто чекати не раніше середини 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!