Volkswagen готує спортивний кемпер: нову модель тестують на Нюрбургрингу

0
260

Багато років Volkswagen California створювався на базі Transporter , але тепер автомобіль змінює базу. Нова California незабаром стане кемпером T7 Multivan і дебютує в Caravan Salon у Дюссельдорфі цієї п’ятниці.

Отже, нова California – це вже не кемпер-версія Transporter . Останнім часом у лінійці фургонів Volkswagen багато що змінилося. У ній присутні комерційні автомобілі Transporter, пасажирські автобуси T7 Multivan , а також електричні ID.Buzz та ID.Buzz Cargo . Крім того, у довгостроковій перспективі з’явиться зовсім новий Transporter , заснований на Ford Transit .

Повернімося до California . Як і нинішній кемпер на базі T6.1 , California на базі T7 Multivan матиме підйомний дах та інтер’єр, повністю пристосований для розваг у поході. Тут, напевно, можна розраховувати поворотні передні сидіння, розкладний стіл, міні-кухню, зручні відсіки для зберігання речей і, звичайно ж, на можливість пристойно поспати.

Новий Volkswagen California , серед іншого, є плагін-гібрид і вже ретельно тестується дуже несподіваному місці: на Нюрбургрингу-Нордшляйфі . За попередньою інформацією, новий туристичний автобус також отримає лінійку «звичайних» бензинових та дизельних двигунів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!