Нове покоління популярного німецького кросовера показали на знімках

0
621

Фотографії абсолютно нового покоління кросовера Volkswagen Tiguan були опубліковані у вільному доступі . Цей автомобіль, побудований на платформі MQB Evo, залишається впізнаваним, але при цьому набув сучасного вигляду.

Нове покоління кросовера, раніше популярного в Росії, вироблятиметься в Китаї і наступного року почне завозитися до Росії за схемою паралельного імпорту. Однак це стане останнім поколінням моделі, оснащеної двигуном внутрішнього згоряння.

Дизайн автомобіля залишається простим та сучасним, особливо у сірому кольорі. Він є глухими радіаторними гратами між фарами, у той час як великий повітрозабірник виконує функцію радіатора. Незважаючи на це, кількість вентиляційних отворів обмежена. Додаткові димарі для радіатора знаходяться в нижній частині бампера.

Задня частина кузова та колісні арки захищені незабарвленим пластиком, а ліхтарі виконані у стилі наскрізного світла.

Салон також відповідає стильній зовнішності, простий та акуратний, як і в інших моделей концерну. Екран мультимедіа буде доступний у двох варіантах – розміром 12,9 та 15 дюймів. Поряд з ним буде розміщено 10,25-дюймовий цифровий дисплей приладів.

Це покоління Tiguan може стати останнім з двигунами внутрішнього згоряння. У лінійку моторів увійдуть бензинові та дизельні агрегати, а також гібридні силові установки. Очікується, що зміни порівняно з поточною моделлю будуть незначними.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!