Rolls-Royce показав один із найдорожчих автомобілів у світі

0
644

На автомобільному тижні у Монтереї компанія Rolls-Royce представила новий розкішний Droptail. Усього планується випустити чотири екземпляри за ціною не менше 25 млн доларів за кожен.

За ціною новий Rolls-Royce Droptail поступається хіба що ще унікальнішому Boat Tail, яких буде всього три у світі за ціною від 28 млн доларів. Новий шедевр підрозділу Rolls-Royce Coachbuild збудовано на оригінальній архітектурі. Монококове шасі зі сталі, алюмінію та вуглецевого волокна доповнено колишнім 6,75-літровим V12 з подвійним турбонаддувом, який видає 600 к.с. і 840 Нм крутного моменту. Хоча такий автомобіль не призначений для гонок, він набирає першу сотню менш ніж за 5,0 секунд. Максимальна швидкість сягає 250 км/год.

Представленный в Монтерее экземпляр окрашен в уникальный перламутровый красный оттенок La Rose Noire, вдохновленный французской розой Black Baccara, любимым цветком матери заказчика. Крыша имеет съемную панель из углеродного волокна с электрохромными вставками. В салоне 1 600 кусков шпона черного дерева имитируют опадающие лепестки роз. Сидения обтянуты красной кожей, а на приборной панели красуются изготовленные на заказ часы от Audemars Piguet. Интересно, что их можно снять и носить на ремешке на руке.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!