Volkswagen запустив виробництво нового електромобіля серії ID

0
438

Новий Volkswagen ID.7 вже готується до виходу ринку. Це одна з великих віх, на яку з нетерпінням чекає бренд з Вольфсбурга і на який він покладає великі надії для відновлення свого титулу найбільшого виробника електромобілів у світі, захопленого Tesla у Європі та США, та BYD у Китаї.

Складна місія, з якою стикаються німці з моделлю, яка також спрямована на завоювання клієнтів, знятих з виробництва Passat та Arteon. Представлений минулої весни Volkswagen ID.7 є четвертою моделлю в лінійці машин з нульовим рівнем викидів і першою великою новинкою з важливими прямими конкурентами.

У дилерських центрах модель має з’явитися вже 2023 року. Потім вона зробить ривок на інші європейські ринки, а 2024 року — з іншого боку Атлантики. Згідно з спеціалізованими джерелами, Volkswagen поставив собі за мету, спочатку легко досяжну: продати 49 900 одиниць протягом 2024 року. Звичайно, ця цифра поділена між Європою, США та Китаєм.


Тепер, оскільки виробництво почалося, Volkswagen підтвердив, хто є постачальниками нового ID.7. Безперечно, найвідомішим з усіх є ZF. Лідер з випуску автоматичних коробок передач, що забезпечує велику кількість преміальних брендів, ставить датчики зіткнень електричного седана, крім модулів контролю стійкості, антиблокувальної гальмівної системи ABS, блоків керування подушками безпеки та системи гідропідсилювача керма.

Denso є ще одним з відомих постачальників, і він поставить термічні деталі та компоненти. Інші — більш невідомі, але автентичні фахівці у своїх галузях, такі як Brose, Kostal та Claros. Всі вони вже поставляють комплектуючі на завод в Емдені, щоб уникнути проблем із постачанням флагмана бренду ID.7 до дилерських центрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!