Nissan перетворить культовий пікап на електромобіль

0
221

Оскільки наступного року Nissan йде з сегмента повнорозмірних пікапів, де домінує Детройт, японський автовиробник переорієнтує свою увагу і ресурси більш конкурентний сегмент — пікапи середнього розміру.

Але, згідно з службовою запискою постачальника, отриманої Automotive News, виробництво Frontier середнього розміру поточного покоління на заводі Nissan у Кантоні, штат Міссісіпі, було продовжено на два роки порівняно з раніше очікуваною модернізацією, яка тепер переноситься на модель 2029 року.

Попередній Frontier проіснував 17 років, перш ніж 2021 року було проведено його перший серйозний редизайн.

У службовій записці Nissan не назвав постачальникам причину продовження життєвого циклу, але один із них повідомив Automotive News, що раніше запланована зміна сталася через завод у Кантоні, який готується до випуску нових електромобілів Nissan та Infiniti.

За словами джерела, Nissan не хоче “запуску великої моделі у той час, коли вони запускають” виробництво електромобілів. За словами джерела, наразі неясно, чи отримає пікап ще один редизайн.

За словами постачальника, одним із ймовірних сценаріїв розвитку подій є те, що Frontier знову з’явиться приблизно 2030 року у вигляді електричного пікапа.

Nissan інвестує 500 мільйонів доларів у завод, щоб спочатку побудувати чотири електромобілі. Виробництво пари акумуляторних седанів для Nissan та Infiniti планується запустити у 2026 році. На початку 2027 року розпочнеться випуск електричного кросовера Nissan, а роком пізніше – кросовера Infiniti.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!