Перший електромобіль Rolls-Royce у незвичайних кольорах покажуть у Північній Америці

0
229

Перша повністю електрична модель в історії Rolls-Royce , купе Spectre , дебютує у Північній Америці на Monterey Car Week. Описаний як перше у світі ультра-розкішне електричне суперкупе, Rolls-Royce Spectre розроблений в першу чергу як Rolls-Royce, та тоді як електромобіль. Spectre є першим кроком до того, щоб бренд став повністю електричним до кінця 2030 року. Розкішний електромобіль є справжньою чотиримісною машиною із заднім відсіком, призначеним для розміщення пасажирів у розкішному «художньому салоні».

На Тижні автомобілів в Монтереї Rolls-Royce Bespoke представить нову колекцію квітів для Spectre , демонструючи новий відтінок моргає, названий на честь рідкісного дорогоцінного каменю.

Rolls-Royce Spectre , представлений у Монтереї, має двоколірне оздоблення Aero чорного кольору поверх морганіту, 23-дюймові колеса з частковими поліровками з сімома спицями та кашеміровий інтер’єр з акцентами Scivaro Grey та деревом Obsidian Ayous.


Rolls-Royce також вперше представить Starlight Doors та підсвічування на цій панелі. На підсвіченій лицьовій панелі 5500 зірок оточують шильдик, а двері Starlight додають 4796 «зірок», що висвітлюють інтер’єр.

Rolls-Royce Spectre також представляє Spirit , повністю перероблену цифрову архітектуру, яка, як кажуть у компанії, пов’язує клієнта з його авто більш тісно, ​​ніж будь-коли.

Побудований на фірмовій « архітектурі розкоші » бренду, Spectre забезпечує найбільш тиху поїздку в моделях Rolls-Royce . Акумулятор на 102 кіловат-години вагою 700 кг дає Spectre передбачуваний виробником запас ходу близько 420 км без підзарядки.

Акумулятор живить два електродвигуни – по одному на кожній осі – забезпечуючи загалом 584 кінські сили потужності, чого достатньо для розгону від 0 до 97 км на годину за 4,4 секунди . Ціни починаються від 420 000 доларів у США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!