Opel анонсувала експериментальний електрокар зі складним кермом

0
125

Автомобільний концерн Stellantis, який володіє маркою Opel, презентував новий концепт-кар Opel Experimental EV. Це електричне крос-купе з повним приводом, подовженими фарами і рульовим колесом, що самоприбирається. Вперше новинку мають намір показати на виставці IAA Mobility у Мюнхені.


У самій компанії заявляють, що концепт дає уявлення про майбутні моделі, їх дизайн і технології. З особливостей зовнішнього вигляду Opel Experimental можна виділити повну відсутність хромованих елементів, незвичайну форму задніх ліхтарів з вертикальною смугою, що світиться, що розсікає кузов навпіл, світиться логотип Opel і скляний дах. Шини для 23-дюймових коліс були розроблені спільно з Goodyear і виготовили їх з переробленої гуми.


Звичайні екрани були замінені на проекційну систему доповненої реальності, яка відображає інформацію над панеллю приладів. Також в авто є автопілот із сенсорами, камерами та лідером. Традиційних бічних дзеркал немає, оскільки вони були замінені повністю інтегрованими камерами з оглядом на 180 градусів, розташованими всередині задніх стояків.


Технічні характеристики Opel Experimental поки невідомі, оскільки основна увага була приділена дизайну.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.