Електричний кабріолет Fisker Ronin за 385 тис. доларів буде строго лімітованим

0
143

Анонсований у травні 2022 року, Fisker Ronin позиціонуватиметься як флагманська модель молодого бренду, коли він надійде у продаж наприкінці 20-х років. Він все ще знаходиться в стадії розробки, але Fisker випустив попередні специфікації, такі як запас ходу та ціни, щоб дати нам найкраще уявлення про те, чого очікувати.

Нові зображення Ronin показують низький кабріолет з двома повнорозмірними передніми дверима, парою задніх дверей меншого розміру і яскраво вираженими колісними арками, що нагадують Karma.

На деяких фотографіях Ronin більше схожий на седан, ніж кабріолет. У компанії пояснили це тим, що модель стандартно поставлятиметься з жорстким верхом з механічним приводом. Сам автовиробник описує Ronin як “великий транспортний засіб”, здатний вмістити до п’яти пасажирів і пропонує “виняткову” вантажопідйомність. Водія зустрічає футуристично виглядає рульове колесо з чимось схожим на інтегровану панель приладів, цифрова панель приладів, яка мало чим відрізняється від Hyperscreen, встановленого на деяких моделях Mercedes-Benz поточного покоління, і 17,1-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи.


Про технічні характеристики новинки компанія мовчить, Fisker попереджає, що кінцеві цифри можуть змінитися, тому що Ronin знаходиться на стадії розробки. На момент написання статті компанія планує випустити кабріолет потужністю понад 1000 кінських сил та запасом ходу близько 960 км від акумуляторної батареї, вбудованої в алюмінієве шасі з просторовою рамою. Композитні деталі, зокрема колеса з вуглецевого волокна, допоможуть компенсувати вагу силової установки. Якщо все піде за планом, Ronin зможе розганятися до 97 км/год за 2 секунди .

Fisker стверджує, що побудує 999 одиниць Ronin вручну, хоча поки що немає інформації про те, де буде налагоджено виробництво. Ціни починаються з 385 000 доларів, а постачання попередньо планується розпочати у другій половині 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!