BMW представила набір аксесуарів для нового BMW 5 Series

0
178

Починаючи з першого покоління моделей, седан BMW 5 Series вирізнявся вишуканою спортивністю та високим рівнем комфорту на далекі відстані. Нове, восьме покоління найуспішнішого бізнес-седана також наголошує на його динамічних характеристиках з його спортивними пропорціями. Деталі BMW M Performance, які будуть доступні до виходу на ринок нового седана BMW 5 Series та повністю електричного BMW i5 у жовтні 2023 року, спеціально покращують його спортивний зовнішній вигляд. Асортимент аеродинамічних деталей, деталей інтер’єру та шасі пропонує безліч варіантів для налаштування під будь-якого клієнта.

M Sports Package або M Sports Package Pro ідеально підходять для геометрії та дизайну автомобіля, зазначили у компанії. Оригінальні аеродинамічні та зовнішні деталі BMW M Performance завжди тестуються та затверджуються відповідно до суворих рекомендацій BMW Group за якістю.

Всі компоненти Carbon виготовлені з армованого вуглецевим волокном пластику (CFRP), вкриті прозорим лаком для досягнення високоякісного оздоблення та надають моделям 5 Series спортивний вигляд з усіх боків. Спереду та ззаду кузова переднє кріплення M Performance Carbon, що складається з чотирьох частин, а також задній спойлер M Performance Carbon Pro та трикомпонентний задній дифузор M Performance з арамідного волокна забезпечують характерний гоночний дизайн.

На додаток до кріплень бічної спідниці M Performance Carbon, які надають профілю автомобіля ще більшу візуальну довжину та глибину, нові акцентні смуги M Performance у кольорі Frozen Black підкреслюють динамічно плавні лінії нового седана BMW 5 Seriess та нового BMW i5. Акцентні смуги, надруковані цифровим друком, виконані в матовому антрацитовому кольорі та прикрашені написом M Performance.

Асортимент деталей екстер’єру доповнюють кришки зовнішніх дзеркал заднього виду Carbon M та кришка антени M Performance Aramid. Кришка антени з арамідного пластику, армованого волокном, є візуальною та водночас функціональною родзинкою на даху автомобіля.

Як тільки ви відчиняєте двері, накладки на пороги M Performance Carbon безпомилково показують, що новий бізнес-седан орієнтований на динамічні характеристики. Крім того, велюрові килимки M Performance з окантовкою із синтетичної шкіри та декоративним рядком контрастних кольорів також надають спортивності простору для ніг. Два передні килимки комплекту, що складається з чотирьох частин, також прикрашені вишитим написом M Performance на тканинній вставці та прапором у кольорах M з клеймом.

Кришка паливного бака M Performance Carbon доступна для моделей з ДВС і гібридних варіантів нового седана BMW 5 Series, що підключаються. Легкосплавні диски M Performance, доступні для новинки, ідеально підходять для спортивного стилю водіння та створюють дуже характерний зовнішній вигляд. В асортимент коліс увійшли 19- та 21-дюймові диски.

20-дюймова гальмівна система M Performance забезпечує потужність уповільнення, необхідну спортивному стилю водіння. Пофарбовані в червоний колір гальмівні супорти з чотириколірним логотипом M виглядають особливо характерно у поєднанні з відкритим ободом 21-дюймових легкосплавних дисків. Спортивна гальмівна система використовує шестипоршневі алюмінієві гальма з фіксованим супортом спереду та однопоршневі гальма ззаду. Широкоформатні, вентильовані та перфоровані гальмівні диски M Performance забезпечують покращену теплову здатність, що несе, і, таким чином, забезпечують ще більш високу гальмівну здатність в екстремальних умовах, наприклад, на гоночній трасі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!