Компанія Aston Martin анонсувала дебют нової моделі: це може бути кабріолет DB12 Volante

0
122

Нещодавно стало відомо, що компанія Aston Martin , відомий британський виробник розкішних автомобілів, готується представити новий спортивний автомобіль на виставці «Monterey Car Week». Передбачається, що цією новинкою стане кабріолет Aston Martin DB12 Volante 2024 року.

З моменту свого створення серія Aston Martin DB була символом вишуканості та продуктивності. Починаючи з DB9, естафета перейшла до моделі DB11, яка виготовляється з 2016 року. Еволюція цієї лінійки продовжилася у вигляді нещодавно представленого Aston Martin DB12, яка зараз представлена ​​виключно у вигляді «закритого» купе.

Однак незабаром, з чуток, з’явиться кабріолет Aston Martin DB12 Volante. Автолюбителі вже мельком побачили прототип моделі, що проходить випробування на трасі Нюрбургрінг у Німеччині, що натякає на швидке поповнення модельного ряду бренду саме такою машиною. Хоча представники марки поки не підтвердили, яке авто буде презентовано на «Monterey Car Week». За попередніми даними, родстер буде оснащений 4,0-літровим турбодвигуном AMG V8 на 680 «коней» (фото: Aston Martin).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!