Аналог Renault Arkana надійшов на службу до поліції

0
266

Нещодавно Renault Austral почав надходити до європейських дилерських центрів. Новий позашляховик Renault увірвався на сцену з метою зайняти місце зниклого Kadjar і насамперед закріпитися в конкурентному сегменті C-SUV. Категорія, життєво важлива для автовиробників широкого профілю та автомобілів преміум-класу.

Конкуренція у цій категорії більш ніж достатня і новому Austral доводиться нелегко. Він зіткнувся з такими важливими моделями, як Hyundai Tucson, Kia Sportage, Volkswagen Tiguan, Peugeot 3008 та Nissan Qashqai. Проте модель Renault має всі необхідні інгредієнти, щоб стати одним із еталонів. Він був розроблений на сучасній платформі, електрифікований і має широке технологічне обладнання з точки зору підключення, безпеки та комфорту. Тому не варто дивуватися з несподіваної трансформації, яку він зазнав.

Renault Austral вже поповнив парк автомобілів муніципальної поліції Монтіньї-ле-Бретонне, французького міста та комуни, розташованого в регіоні Іль-де-Франс. Зокрема, два екземпляри Austral було додано до автопарку вищезгаданого поліцейського управління. Транспортні засоби, що отримали низку модифікацій, зможуть вирішувати всілякі завдання.


Процес трансформації було здійснено ательє OR-Equipement. Окрім відповідного зовнішнього оформлення з квітами та знаками, що належать до муніципальної поліції Монтіньї-ле-Бретонне, автомобіль отримав допрацьовану систему освітлення та додаткову світлотехніку, встановлену на даху. Крім того, хоча у нас немає зображень інтер’єру, у ньому є необхідне обладнання для того, щоб поліція могла виконувати свої звичайні завдання.

А ось технічна частина може трохи здивувати. Так, обидва поліцейські автомобіля не отримали гібридні силові агрегати, що заряджаються. Натомість вони оснащені 1,2-літровим бензиновим двигуном TCe з трьома циліндрами. Мотор розвиває потужність 130 л. та отримав технологію м’якого гібрида. Він пов’язаний з механічною коробкою передач та системою переднього приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!