Названо найкращі кросовери, які ні в чому не поступаються Toyota RAV4

0
21316

Так склалося, що кросовер Toyota RAV4 є своєрідним еталоном у сегменті SUV на ринку. Причому це актуально як для нових, так і для старих автомобілів. Фахівці порталу NJcar склали рейтинг кросоверів, які ні в чому не поступаються японському бестселеру.

П’яте місце в рейтингу належить Nissan X-Trail. Залежно від року випуску в лінійці двигунів цього кросовера є бензинові “атмосферники” об’ємом 2,0 і 2,5 літра потужністю 144 і 171 к.с. відповідно, а також дизельний агрегат об’ємом 1,6 літра.

Четверта позиція дісталася Mazda CX-5. Під капотом цієї моделі знаходяться бензинові двигуни SkyActive об’ємом 2,0 і 2,5 літра в парі з надійною класичною АКПП.

Третє місце ділять між собою Volkswagen Tiguan і Skoda Kodiaq. Залежно від року випуску ці автомобілі можуть бути оснащені бензиновими турбомоторами об’ємом 1,4 і 2,0 літра, а також 2,0-літровим дизельним двигуном.

Другу сходинку посів Mitsubishi Outlander, який оснащується “атмосферниками” об’ємом 2,0 і 2,4 літра, здатними подолати понад 350-400 тис. км. Вони працюють у парі з “механікою” або варіатором. У модельному ряду також присутній 3,0-літровий V-подібний двигун потужністю 220 к. с., пов’язаний із 6-діапазонною автоматичною коробкою передач, що вигідно відрізняє Outlander від RAV4 з менш потужними силовими агрегатами.

Лідером стала Honda CR-V. Бензинові двигуни об’ємом 2,0 і 2,4 літра цієї моделі спокійно подолають понад 450 тис. км пробігу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!