Авто

Електричний Porsche Macan показали у всій красі

Share

Дебют електричного Porsche Macan – це майже реальність. Після двох років офіційних спостережень та тизерів перший позашляховик із нульовим рівнем викидів від автовиробника з Цуффенхаузена ось-ось стане реальністю.

Фотошпигунам вдалося відобразити екземпляр кросовера з дуже невеликим камуфляжем під час тестів на дорогах у Німеччині: це явний сигнал про те, що офіційна презентація справді перебуває в одному кроці.

Камуфляж зведений до мінімуму, що дозволяє нам повною мірою поглянути на Macan EV . Кузов має дуже мускулисті форми і лінію даху, що нагадує Cayenne Coupe , тоді як фари, все ще частково покриті чорною клейкою стрічкою, схожі на фари Taycan . Під ними розташовані додаткові фари, які можуть діяти як далека або активуватися на повороті.

Задня частина має більш виражений камуфляж, що закриває задні ліхтарі, які, здається, з’єднані світлодіодною смугою в центрі. Крім того, на деяких фотографіях ви можете побачити задні колеса, що підрулюють, в роботі, особливість, яка дозволить Porsche бути більш маневреним у швидких поворотах.

Деякі технології нового Macan із електромотором вже відомі. Електричний позашляховик буде розроблений на платформі Premium Platform Electric , що спільно використовується з Audi , і зможе розраховувати на подвійний електродвигун. Porsche матиме архітектуру 800 Вольт та акумулятор ємністю близько 100 кВтг , а загальна потужність складе 612 к.с. та 1000 Нм .

Запас ходу складе близько 600 км , а вага не перевищить 2500 кг. Зрештою, між двома осями існує баланс, близький до 50:50.

На додаток до електричного варіанту, Macan як і раніше пропонуватися у версії з ДВС, принаймні на початковому етапі продажу. За деякими чутками, дебют Porsche із батарейним живленням запланований на середину 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Porsche

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024