Електричний Porsche Macan показали у всій красі

0
154

Дебют електричного Porsche Macan – це майже реальність. Після двох років офіційних спостережень та тизерів перший позашляховик із нульовим рівнем викидів від автовиробника з Цуффенхаузена ось-ось стане реальністю.

Фотошпигунам вдалося відобразити екземпляр кросовера з дуже невеликим камуфляжем під час тестів на дорогах у Німеччині: це явний сигнал про те, що офіційна презентація справді перебуває в одному кроці.

Камуфляж зведений до мінімуму, що дозволяє нам повною мірою поглянути на Macan EV . Кузов має дуже мускулисті форми і лінію даху, що нагадує Cayenne Coupe , тоді як фари, все ще частково покриті чорною клейкою стрічкою, схожі на фари Taycan . Під ними розташовані додаткові фари, які можуть діяти як далека або активуватися на повороті.

Задня частина має більш виражений камуфляж, що закриває задні ліхтарі, які, здається, з’єднані світлодіодною смугою в центрі. Крім того, на деяких фотографіях ви можете побачити задні колеса, що підрулюють, в роботі, особливість, яка дозволить Porsche бути більш маневреним у швидких поворотах.

Деякі технології нового Macan із електромотором вже відомі. Електричний позашляховик буде розроблений на платформі Premium Platform Electric , що спільно використовується з Audi , і зможе розраховувати на подвійний електродвигун. Porsche матиме архітектуру 800 Вольт та акумулятор ємністю близько 100 кВтг , а загальна потужність складе 612 к.с. та 1000 Нм .

Запас ходу складе близько 600 км , а вага не перевищить 2500 кг. Зрештою, між двома осями існує баланс, близький до 50:50.

На додаток до електричного варіанту, Macan як і раніше пропонуватися у версії з ДВС, принаймні на початковому етапі продажу. За деякими чутками, дебют Porsche із батарейним живленням запланований на середину 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!