У мережі опублікували перші зображення нового Land Cruiser Prado

Офіційне зображення моделі поки що так і не представили на публіці.

0
508

До прем’єри рестайлінгу легендарного позашляховика Toyota Land Cruiser Prado 250 залишаються лічені години. Популярність моделі викликала величезний ажіотаж навколо неї, тому навіть напередодні прем’єри людей не перестає цікавити питання, як же виглядатиме новинка, особливо враховуючи, що особливих подробиць про дизайн авто поки немає, повідомляє Autoconsulting.

Відомо, що Toyota Land Cruiser 2024 стане абсолютно новим Prado, хоча деякі технічні рішення були взяті із серії 300. Згідно з нещодавньою офіційною інформацією від компанії Toyota, презентації новинки варто очікувати вже цього вівторка другого серпня. Останні тизери говорять, що автомобіль отримає квадратну оптику в стилі FJ62.

Щодо двигунів інформації мало, то найімовірніше, на авто будуть встановлювати ті ж силові установки, що і на Tacoma. Так, 2,4-літровий двигун має віддачу в 228 к.с. (Може бути форсований до 278 к.с. у версії SR). Також у лінійці двигунів може бути гібридний 2.4er, на 326 к.с. та 630 Нм моменту. Також є шанс побачити турбодизельний двигун на 200 к.с. у новому поколінні, а ось класичний V6 поки що перебуває під питанням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!