Авто

BMW X3 отримав дуже спортивну версію

Share

Іноді баварці в BMW згадують, що їх первісним ідеалом була спортивність понад усе – вище розкоші, вище дизайнерських вишукувань, вище божевілля стилю та багато іншого.

В Австралії, де BMW представила особливі версії 1-, 2-, 3-Seires, X1 і X2 Sport, випущені в 2022 році, були досить успішними, і тепер компанія вирішила додати ще одного члена до колекції – спортивної колекції BMW X3 xDrive30i. Звичайно, за це доведеться доплатити — вартість новинки становить 109 900 австралійських доларів, що становить не менше 73 194 доларів за поточним обмінним курсом.

Для порівняння, звичайний BMW X3 xDrive 30i, оснащений 2,0-літровим рядним 4-циліндровим двигуном TwinPower Turbo і xDrive (248 к.с., що розганяють машину від нуля до 96 км/год за шість секунд), коштує 48 900 доларів США. Звичайно, він не є частиною розкішної спортивної колекції, тому з’ясуємо, що робить його таким особливим.

За словами BMW Australia, «моделі Sport Collection є привабливою пропозицією для клієнтів з оптимізованим списком обладнання, зберігаючи при цьому відому продуктивність та ефективність силових агрегатів BMW за переглянутою ціною». Насамперед, це предмет колекціонування, оскільки лише 350 екземплярів нового X3 xDrive30i Sport будуть доступні у продажу.

Крім того, є деякі унікальні особливості, такі як вибір металевої фарби M Carbon Black, Mineral White або M Brooklyn Grey, ексклюзивний 20-дюймовий двокольоровий Orbit Grey 787, панорамний люк на даху, преміальна система об’ємного звучання Harman/Kardon з 16 динаміками, сидіння з підігрівом та поперековою підтримкою для водія та переднього пасажира, та багато іншого.

До інших стандартних опцій увійшли пакет M Sport, адаптивна підвіска, шкіряна оббивка Vernasca, BMW Live Cockpit Professional з подвійними 12,3-дюймовими панелями, внутрішнє оздоблення M Aluminium Rhombicle Dark Black з глянсовими вставками Pearl Chrome і багато іншого.

У порівнянні з іншими моделями, BMW X3 матиме еволюційний дизайн, який уникає деяких важливих моментів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMW

Останні записи

Honda представить кросовер Passport вже наприкінці осені

Вперше Passport побачив світ у 1993 році у вигляді позашляховика першого покоління, що представляє собою…

26.10.2024

Три поради, як зберегти батарею електрокара та підвищити запас ходу в зимовий період

Експерти нагадали, що літій-іонна батарея електромобіля розрахована на експлуатацію при температурах від -35 до +45…

26.10.2024

Автомеханік пояснив, чому автоматична трансмісія може перейти в аварійний режим

Коли автоматична трансмісія раптово перетворюється на аварійний режим, машина втрачає динаміку чи взагалі перестає реагувати…

26.10.2024

Водіям нагадали про випадки, коли слід використовувати ручне гальмо

Співробітники поліції пояснюють, що до обов'язків водія входить лише забезпечення нерухомості транспортного засобу. Як водій…

26.10.2024

Експерти СТО пояснили, як зберігати літню резину для максимальної довговічності

Неправильне зберігання літньої гуми може позначитися на її стані та ускладнити подальшу експлуатацію. Наприклад, якщо…

26.10.2024

Чому вартість зимових шин в Україні піднялася та які моделі краще обрати

У 2024 році ціни на зимову гуму та диски в Україні справді зросли, й це…

25.10.2024