Новий Bugatti Chiron кардинально зміниться: дизайнер моделі заявив про відставку

0
84

Новий Bugatti Chiron готовий та буде представлений у 2024 році. Про це повідомив дизайнер автомобіля Ахім Аншайдт британському виданню Autocar . Наступник Chiron більше не отримає W16, а буде оснащений гібридною трансмісією на основі V8, яка знову буде незрівнянна ні з чим.

Ахім Аншайдт – автор різних варіантів Veyron, Chiron і майбутнього абсолютно нового Bugatti – оголошує про свій звільнення з посади керівника відділу дизайну бренду після 19 років роботи. Однак 60-річний художник залишиться пов’язаним із Bugatti: він буде старшим радником генерального директора Мате Рімака .

Аншайдт був відповідальним не за оригінальний Bugatti Veyron , а за Veyron SuperSport, Chiron і всілякі варіанти, які були пізніше. Чотирьохдверний Bugatti Galibier, який так і не побачив світ, також вийшов з-під пера Аншайдта. Наступник Chiron – його останнє досягнення в якості керівника відділу дизайну, тому всі спеціальні випуски будуть належати іншим діячам.

Bugatti дуже мало розповідає про свою наступну зовсім нову модель, крім року запуску та конфігурації трансмісії. Очікується, що це буде ще один 2-місний автомобіль з центральним розташуванням двигуна, що є більше GT, ніж суперкар. Bugatti також заявляє, що його творіння не буде порівняно з жодним іншим автомобілем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!