Інтер’єр нового Toyota Land Cruiser Prado 2025 показали на перших зображеннях

0
284

Після стільки новинок, випущених на ринок або які очікують свого часу в найближчі пів року, Toyota все ще не змогла повернути лідерство з продажу в Америці – GM наростила реалізацію на 18%, тоді як японський автовиробник показав зниження на 0,7%.

Таким чином, найбільший автовиробник США утримував комфортне лідерство в перше півріччя цього року, але Toyota робить ставку на нещодавно випущений Grand Highlander 2024 року, сімейство Corolla Nightshade, а також майбутній Tacoma 2024 року для потужного ривка в другій половині року. 

Також на черзі підтверджене повернення шильдика Land Cruiser на ринок США. Японський автовиробник викликав захоплення у всіх шанувальників LC у червні, коли він розмістив у соціальних мережах кілька вінтажних значків Land Cruiser, а також сказав, що немає нічого кращого, ніж історія повернення. Легенда повертається…».

Потім на початку цього місяця японська марка випустила перший тизер Toyota Land Cruiser для авторинку США, який демонструє автомобіль, хоча його можна було побачити тільки на затемненому знімку.

Однак блогери каналу AutoYa на YouTube вирішили уявити зовнішній вигляд і салон американського Land Cruiser – він же Prado або 250, тому що він відрізнятиметься від Land Cruiser 300.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!