Дизайн від Corolla Cross: середньорозмірний позашляховик Toyota показали на перших фотографіях

0
440

Наступне покоління Toyota Hilux з’явиться вже цього року, а на початку наступного року дебютує новий Fortuner, який розділить архітектури та низку компонентів з Hilux. В Інтернеті почало розповсюджуватися зображення , на якому демонструється Fortuner нового покоління для Японії.

Це просто зображення в дуже низькій якості, але цього достатньо, щоб отримати уявлення про те, як виглядатиме новий позашляховик. Він буде мати іншу візуальну ідентичність, змішуючи елементи Tacoma (еквівалент Hilux для ринку США) і навіть трохи Corolla Cross.

У нього буде дуже широкі грати радіатора шестикутної форми, а поряд з нею будуть тонкі фари з формою, що нагадує Corolla Cross, але перевернутою. Трохи нижче у нього є імітація повітрозабірника, що доходить до бампера, де є чорна область, яка може бути другою решіткою радіатора. Ви можете побачити чітку лінію у нижній частині бампера, яка може бути протитуманною фарою.

Задня частина новинки не демонструється, але видно частину ліхтаря, яка формою відрізняється від елемента в поточній моделі. Це говорить про те, що у задній частині також відбудуться зміни. Форма вікон здається добре знайомою.

Що ми дійсно знаємо, то це те, що нове покоління Fortuner, а також Hilux буде використовувати нову платформу під назвою TNGA-F, версію модульної архітектури. Вона вже є основою для декількох автомобілів марки, таких як пікапи Tacoma і Tundra, а також позашляховик Land Cruiser. Ще однією новинкою стане м’яка гібридна система для турбодизельного двигуна 2.8, що допомагає зменшити викиди. У компанії її називають “Toyota Kinetic Assist”.

Toyota представить новий Hilux наприкінці цього року, ймовірно, у Таїланді, перш ніж почати продавати його в інших країнах. Fortuner дебютує за кілька місяців, на початку 2024 року, також на азіатському ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!