Нова Toyota Supra: перші зображення та подробиці

0
629

Toyota працює над новим поколінням свого спортивного автомобіля Supra. Терміни прем’єри моделі поки що не розкриваються, але віднедавна в японських ЗМІ стали все частіше з’являтися подробиці про цей проект.

Як стверджують журналісти видання “BestCarWeb” з посиланням на власні джерела, нова Supra залишиться 2-місцевим спорткупе і, найімовірніше, як і актуальна модель, буде розроблена спільними зусиллями з BMW.

Базове проектування візьме на себе баварський автогігант, а дизайн кузова та налаштування підвіски обидві компанії реалізовуватимуть самостійно, хоча й на спільній платформі.

Судячи з перших рендерів, опублікованих тим же японським порталом, машині дістанеться новий дизайн передньої і задньої частин кузова, де зміняться капот, радіаторна решітка, бампера і світлотехніка.

Незначних змін мають зазнати і боковини машини, позбувшись знаменитих повітрозабірників.

Незважаючи на те, що Toyota взяла курс на чисті електромобілі, BMW є виробником, який часто пропонує свої автомобілі як у версії з ДВЗ, так і з електромотором. У такому разі у японців не буде варіантів, окрім як погодитися з подібним станом речей і не наполягати на безальтернативній “батарейній” версії.

З чуток, дебют нової Supra може відбутися в період з 2025 по 2026 роки

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!