Polestar уперше показала флагманський електромобіль у дії

0
190

Polestar знайшла ідеальний майданчик для демонстрації представленого минулого року нового кросовера Polestar 3: Фестиваль швидкості в Гудвуді, що проходить в даний час. Але компанія не зупиняється на досягнутому, бо на англійському автомобільному фестивалі вона показує автомобіль, який раніше ніде не було представлено.

Найпотужніший варіант Polstar 3 – версія з пакетом Performance і, отже, двома електродвигунами загальною потужністю 517 к.с. – Піднімається на знамениту гору двічі, але робить це не один, а в компанії з 2 BST Edition 230 та Polestar 5 . Останній стане абсолютним флагманом бренду. Прототипи Polestar 5, як і раніше, покриті камуфляжем, але насправді у автомобіля немає жодних зовнішніх секретів, оскільки раніше його можна було з усіх боків розглянути на патентному зображенні.

Електричний конкурент таких автомобілів, як Audi e-tron GT , у будь-якому випадку отримає силову установку потужністю 884 к.с. Polestar 5 має бути побудований та надійде у продаж у 2024 році. Це не остання новинка, яку бренд представить у найближчі роки. Компанія також готує до виходу серійну версію Polestar 6 .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!