Легендарний Hummer оновився: більший запас ходу та краще оснащення

0
283

Пікап GMC Hummer EV вступає у 2024 модельний рік із кількома змінами, ключовими з яких є новий варіант батареї та збільшений запас ходу. Крім того, більше не доступна для замовлення версія Edition 1, і тепер єдиною пропонованою комплектацією стала 3X. Стандартна силова установка являє собою тримоторний агрегат (один двигун спереду і два ззаду) потужністю 1000 к.с.

Однак тепер є два варіанти батареї на вибір. Стандартним варіантом є новий 20-модульний блок, тоді як раніше стандартний 24-модульний тепер доступний за доплату. GMC не надала жодних оцінок запасу ходу для 20-модульної батареї, але заявила, що 24-модульний блок дасть змогу проїхати до 620 км. GMC не повідомила, як було досягнуто збільшення.

Оцінка запасу ходу зроблена з урахуванням стандартних 22-дюймових коліс і 35-дюймових шин All-Terrain. Пакет Extreme Off-Road, який додає 18-дюймові колеса з 35-дюймовими шинами Mud-Terrain, скорочує запас ходу до 577 км.

За словами автовиробника, пікап Hummer EV не потребує тестування EPA через його жахливу вагу, але оцінки GMC розраховують із використанням того самого циклу випробувань, що й EPA.

24-модульна батарея також є варіантом, який можна отримати, якщо ви хочете максимального прискорення. GMC вказує час розгону від 0 до 97 км/год за три секунди з використанням функції Watts to Freedom. З 20-модульною батареєю час розгону становить 3,5 секунди.

Незалежно від батареї, пікап Hummer EV добре оснащений. Стандартні елементи включають рульове управління задніми колесами з можливістю діагонального руху в режимі CrabWalk, адаптивну пневматичну підвіску і автопілот Super Cruise.

Ціни на пікап Hummer EV 2024 року починаються від 106 945 доларів, а ціни на позашляховик Hummer EV 2024 року – від 100 395 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!