Флагманський електромобіль Fisker із батареєю на 1000 кілометрів покажуть 3 серпня

0
188

Голова компанії Fisker Генрік Фіскер опублікував фото флагманської моделі Ronin і назвав дату її прем’єри – вона відбудеться 3 серпня. Очікується, що електричний гран-турер зможе проїжджати на одному заряді приблизно 1000 кілометрів

Хенрік Фіскер охарактеризував Ronin як «супершвидкий» автомобіль і пообіцяв, що він зможе вміщати до 5 осіб. Fisker Ronin позиціонується як розкішний, повністю електричний гран-турер з визначними характеристиками.

Незважаючи на обіцяний простір у салоні, Ronin має отримати складний жорсткий дах. Виглядає машина як двомісна, однак на фото можна побачити, що задні двері теж є, однак вони короткі.

Задля збереження жорсткості конструкції кузов гран-турера зроблять із високотехнологічних матеріалів. Також в його структуру інтегрують інноваційні батареї, які й забезпечать Ronin практично рекордний запас ходу. Інші характеристики поки що не розкриваються.

Очікується, що коштуватиме Fisker Ronin приблизно 200 тисяч доларів, а купити його можна буде не раніше 2025 року. У тому ж році у продажу з’явиться принципово інша новинка компанії – доступний кросовер Pear, який зараз оцінюється приблизно 30 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!